За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Хотелът Don Gregory от веригата Dunas се намира в Сан Агустин, о-в Гран Канария, на плажа Лас Бурас. Летището е на 28, 3 км., а магазини, ресторанти и барове на Маспаломас са на 2-3 км. Хотелът е построен през 1974 г., но е изцяло реновиран през 2017 г. и предлага директни достъп до плажа и несравнима гледка към морето. Търговският център San Agustín е точно пред хотела.

Хотел Don Gregory предлага настаняване само за лица над 16 год. възраст.

 

В стаите

Хотел Don Gregory от Dunas разполага с общо 241 стаи.


Двойна стая с изглед infinity басейн (14 стаи):
Климатизирани стаи, оборудвани със сателитна ТВ, телефон и сейф (срещу заплащане), мини бар (пакет с напитки при заявка и срещу заплащане), баня с тоалетна, душ и сешоар. Тези стаи са на приземния етаж с тераса и директен достъп до градината и до новия инфинити басейн.

Двойна стая с изглед море (151 стаи):

Същите стаи, но разположени от първия до 6-ия етаж със своя тераса или балкон и гледка към морето. 5 стаи от тях са подходящи за гости с намалена подвижност.

Двойна стая Premium с изглед море (48 стаи):

Същите стаи, но разположени на 7-ми  и 8-ми етаж с изключителна гледка към океана и допълнително оборудване: халат, пантофи, съоръжения за приготвяне на чай / кафе, ежедневна вечерна търндаун услуга, безплатен сейф, минибар с безалкохолни напитки (без подмяна), док за iPad / iPod, избор на възглавници, закуска в стаята (руумсървиз по заявка), достъп до частна слънчева тераса на 4-тия етаж и пакет за добре дошли, както и първокласни удобства в банята. Един безплатен вход на човек и престой в СПА зоната на хотела. 2 стаи са подходящи за гости с намалени мобилност.

Топ двойна стая Premium с изглед море (14 стаи):
Същата стая като двойната стая Premium и същата услуга, но се намира на 9-ия етаж с невероятна гледка към океана. На широкия балкон се предлагат шезлонги. На този етаж 1 стая е подходяща за гости с намалена подвижност.

Премиум дуплекс суит с изглед море (14 стаи):
Двуетажните суити са разположени на 8-ми етаж. Долният етаж разполага с хол с балкон, климатик, сателитна ТВ, минибар и баня с вана. Горе се намира открита спалня с гардероб, сателитна ТВ, душ и тоалетна с мивка. Суитите предлагат същата екстри и услуги като двойните стаи Premium, както и шезлонгит на своя широкия балкон.

Почистване на стаята и смяна на кърпите - всеки ден.
Смяна на спалното бельо: два пъти седмично.

Хранене

Предлаганите планове за изхранване на гостите са - само закуска (BB), полупансион (HB) или All Inclusive Select (Al).

Ресторант „Greg’s Kitchen”:
предлага закуска, обяд и вечеря под формата на блок маса с широка гама от топли и студени ястия, тематични блок маси няколко пъти седмично, шоу-готвене.
Масите са подреденикакто отвътре така и отвън в зоната на ресторанта, на терасата му с изглед към плажа и океана.
Подходящ дрескод за вечеря: от господата се изисква да избягват късите панталони на вечеря, сандали или плажни обувки (джапанки) и тениски без ръкави. От дамите също се изисква да избягват плажното облекло.
Закуска: 08:00 ч. - 10:30 ч.
Обяд: 13:00 ч.- 15:00 ч.
Вечеря: 18:30 ч. / 22:00 ч. (Евентуално на 2 смени)

Бар на басейна „Greg’s bar” с работно време 10:00 ч. - 18:00 ч. предлага следните услуги:
Обяд по меню: 13:00 ч. - 15:00 ч
Топли закуски: 10:30 ч. - 13:00 ч.
Студени закуски: 15:00 ч. - 18:00 ч
Торта: 16:00 ч. - 17:00 ч

Lounge Bar с работно време 18:00 ч. - 1:00 ч.
Сцена за вечерни представления и музика на живо.

Las Burras Beachouse. Отворен: Понеделник-Събота 11-23ч, Неделя 11-19ч.
Този ресторант съчетава традиционната средиземноморска кухня с типична канарска храна. Намира се на крайбрежната алея по-нататък от хотел Дон Грегъри от Dunas.
Гостите с All Inclusive Select може да се насладят на дегустационен обяд или вечеря всяка седмица в този партньорски ресторант.
Всички гости на Don Gregory получават отстъпки за консумация.

Информация за „Select All Inclusive Program”:

Тази база за изхранване започва с обяд в деня на пристигане и завършва в 12:00 ч. в деня на заминаване. Включва 3-те основни ястия (на блок маса; обяд може да се ползва а-ла-карт в бар на басейна), дневни закуски и чай / кафе с торта. Богат избор от добре познати национални и международни алкохолни и безалкохолни маркови напитки с печат „ол инклузив“ в менюто за напитки в бара на басейна и лаундж бара са на разположение до 00:00 ч.

Напитки в ресторанта по време на основните хранения:
По време на закуска: вода, сок, пенливо вино, мляко, кафе и чай.
По време на обяд и вечеря: вода, безалкохолни напитки, сок, бира и селекция от вина.

„Select All Inclusive Program” включва също безплатно влизане на човек и 1 престой в СПА центъра на хотела.

Плаж

Сан Агустин е слънчев курортен плаж с дължина от около 600 м, който се намира в южната част на остров Гран Канария и е част от курортната зона на Маспаломас. На запад от него се намира плажа на Маспаломас с дължина на плажната ивица от 6 км. На изток дълга алея го свързва с ядрото на Плая дел Инглес, с тераси, барове и ресторанти за хранене, гледащи към океана. Там има всички видове услуги: хамаци, спасители, душове, паркинг, и др.

Безплатни услуги

Безплатно: 2 сладководни плувни басейна (отопляеми през зимата), шезлонги и чадъри (сенници), плажни (басейн) кърпи, леки дневни
развлечения, музика всяка вечер, професионални шоу програми два пъти седмично, Premium WI-FI в общите части и всички стаи, Фитнес зала.

Със заплащане: СПА с център за красота и масаж, хидротерапевтичен басейн, три сензационни душа, турска баня, сауна, отопляема пейка, стая за релакс.

Забавление

В околностите:
Множество водни спортове, миниатюрен голф, водолазен клуб.
Друго с такса:
Медицински услуги при поискване.

Оценки и коментари